Type C4

Een liefhebber van stoer, eigenzinnig en uniek wonen? Dan kun je hier, in deze unieke hoekwoning aan de Jan van der Heidenstraat, jouw hart ophalen! Waar je op de begane grond binnenkomt in een stijlvolle leefkeuken, neem je de trap naar boven voor een avondje lekker loungen. Op de derde en de vierde verdieping is immers alle ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer.

Kenmerkend zijn de rechte wanden en vele raampartijen, die dit stijlvolle herenhuis een eigentijds en uniek karakter geven.Voor welke woonstijl kies jij? Sereen, Speels, Design of Robuust? Met de woonstijlpakketten van showroom Thuis is de afwerking van de badkamer helemaal naar jouw wens! Daarbij heeft de woning vanzelfsprekend een achtertuin waardoor het niet alleen binnen, maar ook buiten heerlijk vertoeven is. In de aangebouwde houten berging is alle ruimte voor het stallen van de fietsen.

Downloads

*Vind meer downloads bij 'Woningen'

Groots wonen op jouw manier!

De herenhuizen op Lucent zijn te herkennen aan hun grootse en statige karakter. Maar ook in de leefruimtes stellen de vierkante meters allesbehalve teleur. Hier kun jij met gemak ál jouw woondromen waarmaken!