Interieurdesign

De keuken

Omdat het interieur van jouw droomwoning op Lucent minstens zo belangrijk is als het schitterende exterieur, hebben wij onze handen ineengeslagen met THUIS – een stijlvol initiatief van Dura Vermeer en dé plek waar alles samenkomt.En wat dit project mede zo bijzonder maakt, is dat alle woningen compleet worden afgewerkt met een luxe keuken en badkamer. Daar hoef je dus niet meer naar om te kijken!

Keukeninspiratie

Het hart van jouw nieuwe huis

Eén van de belangrijkste elementen in jouw fonkelnieuwe herenhuis? De keuken! Deze leefruimte vormt het hart van menig woning en staat garant van de meest uitgebreide kooksessies en urenlange gesprekken. Wil je koken aan een kook- en spoeleiland of houd je het liever basic? Dankzij THUIS zijn er opties te over en kies jij aan de hand van ons aanbod de keuken van jouw dromen.

THUIS De Showroom

Een keuken van topkwaliteit

Bij THUIS zijn ze op de hoogte van de laatste trends en de absolute musthaves in de keuken. Daarbij vertegenwoordigen zij de absolute A-merken, zodat jij thuis geniet van topkwaliteit. Maar bovendien moet jouw keuken perfect passen bij jouw manier van leven. Van extra opbergruimte en het grote gemak van een Quooker tot een handige stoomoven en een luxe wijnklimaatkast – jouw grootste woonwensen worden hier werkelijkheid.

De badkamer

Omdat het interieur van jouw droomwoning op Lucent minstens zo belangrijk is als het schitterende exterieur, hebben wij onze handen ineengeslagen met THUIS – een stijlvol initiatief van Dura Vermeer en dé plek waar alles samenkomt.

Badkamerinspiratie

Jouw eigen wellness

De badkamer is dé plek in huis waar jij elke dag start én eindigt. Reden te meer dus om van deze leefruimte een ware beleving te maken. En aan de hand van de vier badkamerstijlen van THUIS creëer je gegarandeerd een ware wellness sensatie. Of je nou kiest voor het kleurrijke Speels, het strakke Design, het rustige Sereen of het krachtige Robuust – jouw fonkelnieuwe badkamer blinkt uit in topkwaliteit.

THUIS de showroom

Een badkamer van topkwaliteit

Want met tegels van het Nederlandse A-merk MOSA, stijlvol sanitair van Villeroy & Boch en de duurzame en innovatieve kranen van Hansgrohe en Axor haal je beslist kwaliteit in huis. Of jouw smaak nou klassiek of modern is. Daarbij houden de experts van THUIS steevast rekening met jouw persoonlijke woonwensen én gezinssituatie. Zo is een meubel met extra opbergruimte bij een groot gezin een absolute pré en vormt een dubbele wastafel ook geen overbodige luxe. Liever pronken met zo’n fraai vrijstaand bad? Zo geregeld!

Kom langs bij THUIS de showroom

Laat je inspireren!

THUIS biedt kopers van Lucent de mogelijkheid om inspiratie op te doen in hun eigen showroom in Haarlem. Laat je inspireren door stijlvolle moodboards of door één van de vele keuken- en badkameropstellingen. Zeker weten dat jij het interieur van jouw dromen hier vindt!