Hotspots in Hilversum

Hilversum bruist van de hotspots. Dit zijn de 5 favorieten van Lucent!

Locatie

Wonen in Lucent
Meddens
Foodhall MOUT
Hanneke Huisman Interieurs
Flinders Café
Sees.

Gijsbrecht van Amstelstraat 119

Sees.

Sees. is een bruisende coffee & conceptstore aan de Gijsbrecht van Amstel in Hilversum. Naast lekkere koffie, taart en goede broodjes verkopen zij tal van hebbedingen waar je blij van wordt. Van duurzame woonaccessoires en verfijnde sieraden tot skincare gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Sees. staat hiermee garant voor instant happiness!

Kerkstraat 112

Meddens

Interieurinspiratie opdoen terwijl je geniet van een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit je bij Meddens meer dan goed. Dit riante restaurant is werkelijk beeld- en beeldschoon. Daarbij is Meddens een van de betere in zijn eigen categorie. Categorie laagdrempelige vis-brasserie that is. Verwacht oprecht goed eten in brasserie-stijl, met al het goede uit de zee.

Naarderstraat 8

Foodhall MOUT

MOUT is een foodhall zoals je ze tegenwoordig wel meer ziet: stoer, industrieel en met een verzameling vaste foodstands die streetfood serveren zodat je naar believen kunt kiezen en proeven. Echter heeft MOUT een extraatje: namelijk service. Bestellen doe je bij een van de keukens, maar wachten hoeft niet: je eten wordt namelijk aan tafel gebracht. Fijn!

Groest 110a

Hanneke Huisman Interieurs

Hanneke Huisman Interieurs schetste het interieur van de herenhuizen en staat daarmee garant voor een inrichting waarin jij je helemaal thuis voelt. Met een stijlvolle mix van de juiste designs weet dit team van interieurstylisten beslist de toon te zetten in jouw fonkelnieuwe herenhuis. Loop eens een rondje door de woonwinkel en laat je inspireren!

Kerkbrink 2

Flinders Café

Hoewel design walhalla Flinders gevestigd is in Zaandam, claimt het Flinders Café een plekje midden in de binnenstad van Hilversum. Hier kun je naast een romige cappuccino en een lekkere lunch, ook designmeubelen shoppen. Sterker nog! Alles dat je spot in het café is via handige tablets direct te koop. Da’s pas shoppen 2.0!