41 herenhuizen in hartje Hilversum

De verkoop is gestart!

Het project met 41 statige herenhuizen van Lucent ligt centraal op een aantrekkelijke locatie om te werken en te wonen in Hilversum. Het binnenterrein van het project wordt een parkachtig gebied waar kleine appartementsgebouwen worden gebouwd. Onder het park is een parkeergarage die bij het kantoor van De Alliantie hoort. Daarbij geeft de prachtige parkomgeving voldoende ruimte om heerlijk te recreëren.

De herenhuizen op Lucent zijn te herkennen aan hun grootse en statige karakter. Maar ook in de leefruimtes stellen de vierkante meters allesbehalve teleur. Hier kun jij met gemak ál jouw woondromen waarmaken!

De verkoop is reeds gestart. Bekijk snel alle types.

Groots wonen

De luxe van wonen op drie, of vier verdiepingen – dat ervaar je gegarandeerd in deze woningen. Van uitgebreid dineren op de begane grond en loungen op de eerste verdieping tot wassen, slapen en werken op beide top floors. Dankzij het grootse karakter van de woningen woon je op geheel eigen wijze. Zo zijn er tal van mogelijkheden en vindt ieder in het gezin hier met gemak zijn of haar plekje. Bovendien grenst er een ruime achtertuin aan de woningen, waardoor je ook buiten geniet.

Groene stadswijk

De identiteit van het vernieuwde Lucent wordt gevormd door de eerdergenoemde stadstuin waarin zowel gebouwen als een tweetal ‘tuinkamers’ gesitueerd zijn. Elk met een eigen karakter en een openbare ontmoetings- en speelplek voor de hele buurt. Hier ontmoeten buren elkaar en spelen de kinderen terwijl ouders genieten vanaf één van de tuinbanken. Ervaar een oase van rust – en dat op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Hilversum!

Bekijk alle herenhuizen!

De types

Is jouw favoriete herenhuis nog beschikbaar?

Situatiekaart Lucent

EN HIER VIND JE LUCENT, OP 15 MINUTEN WANDELEN VAN HET STADSCENTRUM van hilversum!