We zijn gestart met de bouw!

De bouw is inmiddels gestart, er zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar.

Schitterend wonen in een parkachtige omgeving

Het project met 41 statige herenhuizen van Lucent ligt centraal op een aantrekkelijke locatie om te werken en te wonen in Hilversum. Het binnenterrein van het project wordt een parkachtig gebied dat voldoende ruimte biedt om heerlijk te recreëren.

Met de binnenstad op een kleine 15 minuten wandelen en tal van voorzieningen direct om de hoek is de ligging van Lucent bijzonder ideaal. Daarbij oogt deze fonkelnieuwe stadswijk groen, levendig en fraai—van maar liefst twee stadstuinen tot meerdere ontmoetingsplekken voor buren, hier wil je wonen!

Groots wonen

De luxe van wonen op drie, of vier verdiepingen – dat ervaar je gegarandeerd in deze woningen. Van uitgebreid dineren op de begane grond en loungen op de eerste verdieping tot wassen, slapen en werken op beide top floors. Dankzij het grootse karakter van de woningen woon je op geheel eigen wijze. Zo zijn er tal van mogelijkheden en vindt ieder in het gezin hier met gemak zijn of haar plekje. Bovendien grenst er een ruime achtertuin aan de woningen, waardoor je ook buiten geniet.

Groene stadswijk

De identiteit van het vernieuwde Lucent wordt gevormd door de eerdergenoemde stadstuin waarin zowel gebouwen als een tweetal ‘tuinkamers’ gesitueerd zijn. Elk met een eigen karakter en een openbare ontmoetings- en speelplek voor de hele buurt. Hier ontmoeten buren elkaar en spelen de kinderen terwijl ouders genieten vanaf één van de tuinbanken. Ervaar een oase van rust – en dat op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Hilversum!

De nieuwe prijzen voor types C1 en C2 zijn bekend!

Zoals eerder aangekondigd hebben wij de bouwnummers 2 tot en met 7 subtiel in een nieuw jasje gestoken. Dit om de types C1 en C2 perfect te laten aansluiten op de woonwensen van onze geïnteresseerden, jij dus!
En bij deze nieuwe indelingen introduceren we ook direct de nieuwe prijzen. Wacht dus niet langer en laat je verrassen.

Bekijk ze snel!

Met trots presenteren wij:

Het Lucent Magazine

Lucent: Groen in hartje Hilversum!

Wonen op Lucent iets voor jou?

Schrijf je direct in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je in